avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate monikdesign77

Activitate monikdesign77

Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
trei persoane care au luat la SNG au trecut de etapa eliminatorie la INM,asa ca Magda sigur esti admisa
Răspuns la discuția SNG 2011
Am vazut, ca si cand tematica nu era suficienta s-au gandit la "binele nostru" si au mai bagat cateva articole din cod si nu numai...apropo completarea tematicii va fi valabila si pentru SNG .... punem pariu?!
Răspuns la discuția admitere sng 2010
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat calendarul estimativ al concursurilor şi examenelor ce vor fi organizate în anul 2011, după cum urmează:

- concurs de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii: ianuarie – februarie 2011;

- concurs de promovare a judecătorilor şi procurorilor în funcţii de execuţie: aprilie – mai 2011;

- concurs sau examen pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor: mai – iunie 2011;

- concurs de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii: august – septembrie 2011;

- concurs de admitere la ªcoala Naţională de Grefieri: septembrie 2011;

- concurs de admitere în magistratură: octombrie – noiembrie 2011;

- concurs sau examen pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor: octombrie – noiembrie 2011;

- examen de capacitate al judecătorilor stagiari şi procurorilor stagiari: noiembrie – decembrie 2011;

nu stiu fratilor, dar daca va mai amintiti cineva spunea pe forum ca s-a dat liber curtilor de apel sa organizeze examene pentru luna noiembrie.
la noi in judet au fost doua posturi scoase la concurs pe perioada determinata (nu m-am inscris ca io visam la SNG) in septembrie. Din judetul meu trei persoane au avut 9,33, prin urmare trebuiau sa imparta doua posturi la trei. S-a luat in considerare mai intai nota cea mai mare la procedura penala si unul dintre cei trei a luat un post (la judecatorie, in conditiile in care mai era si un post la tribunal). Mai ramaneau doi cu note identice la toate cele trei materii. Ce credeti voi... astia au mai scos un post, tot pe perioada determinata si l-au OFERIT unuia dintre cei doi...ca sa impace si capra si varza...in conditiile in care acest ultim post nu era inclus in anuntul initial facut de Curte. Sa mai ai incredere in aceste asa-zise concursuri organizate de curtile de apel?!
Mai oameni buni, io nu mai inteleg nimic. Aceeasi persoana, cursant SNG, care mi-a spus acum doua saptamani ca la SNG se va da la inceputul lui 2011, astazi mi-a spus asa...citez: „Cand s-au cerut locurile vacante de grefier la curtile de apel pentru examenul din noiembrie s-au primit doar 13 locuri, foarte putine pentru organizarea examenului (logic zic io). Acum se discuta despre sustinerea examenului in septembrie... si se vorbeste ca scoala va incepe abia in 2012, adica in ianuarie”. Daca este adevarat...tre sa recunosc ca sunt foarte dezamagita si derutata si satula de tara asta pana peste cap. Voi ce credeti? Ce-ati mai aflat?
mczena tu ce-ai mai aflat...parca tu ai spus prima ca se aude de septembrie 2011...nu?!
Mai sigur 5 decembrie INM... La SNG, cum am mai spus, se aude ca examenul va fi in primele luni din 2011 (ianuarie sau februarie). Sursele mele sunt din cadrul SNG. Acum daca iar vor „constata” in decembrie „ca nu sunt locuri” pentru inceputul lui 2011... asta este. Cred totusi ca atunci cand l-au amanat meritam macar ca pe langa „anul 2011” sa fi mentionat si perioada, inceputul anului, septembrie, cum era pana acum... etc...
hai sa nu mai vorbim de presimtiri ca ma apuca nervii... hai sa speram ca se va da in februarie sau martie... ca daca ma gandesc la septembrie.... nu mai pun mana in veci pe carte
nu stiu ce sa zic...sper... pentru binele nostru sa fie la inceputul anului caci pana in septembrie mai eeeeeeeeeeee...#-o
Apoi... daca bugetul le va permite vor putea organiza doua examene caci cei admisi la inceputul anului 2011 vor putea incepe imediat cursurile. Nu vor mai fi conditionati, cum au fost cei care au luat examenul in februarie 2010, de finalizarea cursurilor celor intrati la sng in septembrie 2009.
Trebuie sa speram si sa urmarim ordinea de zi a CSM-ului de la sfarsitul acestui an. Pana atunci... mai vorbim si ne mai dam cu parerea... ce altceva putem face?!
Ieri am vorbit cu un cursant SNG despre ce se mai aude de examen si mi-a confirmat si el faptul ca se discuta pentru primele luni din 2011. Si eu cred ca se va tine in la inceputul lui 2011 (adica nu tocmai in septembrie)...probabil pe langa structura anului 2011 se asteapta si bugetul alocat pentru sng, caci aici e buba...bugetul...in functie de el vor stabili si numarul de locuri. Simpla scuza ca nu sunt posturi a fost ... o scuza... foarte multi grefieri au intrat la pensie vara aceasta pentru a nu avea pensia afectata de scaderea salariului cu 25%.
Buna dragi colegi de suferinta...
Si eu ca si voi am fost foarte dezamagita de decizia celor de la CSM. Eu cred totusi ca in ianuarie sau februarie tot se va sustine acest examen caci altfel, cum spunea si marione, care ar mai fi obiectul muncii angajatilor SNG?!
Fiti optimisti si invatati...va veni soarele si pe strada noastra...
mai vorbim... nu va lasati
PS am sa trimit un mail la sng sa vedem ce raspuns imi dau (surse mele neoficiale au dat ca sigura aparitia in acest sens a unui anunt in decembrie, dar asta inseamna ca tre sa treaca intai prin ordinea de zi a CSM-ului )