avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate Miridraga

Activitate Miridraga

Cineva la un concert detinea o tigara cu "iarba" si a fost prins ( acesta nu consuma "iarba"), si-a cumparat-o din curiozitate dar nu a pucat sa o consume. A fost dus la politie sa dea declaratie.Nu are antecedente , are un coportament normal, ii pare rau de ceea ce a facut, are o familie onorabila, este major, are ocupatie. Acum a primit citatie sa se prezinte la parchetul ICCJ in calitate de invinuit.Va rog sa imi spuneti ce i se poate intampla si ce ar putea sa faca ca sa primeasca amenda administrativa.Ar fi bine daca si-ar face analiza sangelui ca sa dovedeasca ca nu este consumator?
Va multumesc.
Am pierdut procesul pentru recuperare onorariu avocat deoarece judecatoarea a considerat ca :trebuia sa dau in judecata cabinetul de avocatura si nu pe avocata cu care am incheiat contractul de asistenta juridica (( lipsa calitatii procesuale pasive) si instanta a respins lipsa calitatii procesuale active a subsemnatei ( contractul a fost incheiat intre cab. avocatura G.C. reprezentat prin avocat G.C. pe de o parte ,si T.E.,T.I ,T.M. in calitate de fiica ( T.M .a semnat contractul in calitate de client/reprezentant) .Mentionez ca am depus la dosar procura speciala in care T.E.si T.I m-au imputernicit sa efectuez demersuri pentru recuperare onorariu.
Va rog sa imi comunicati pe cine trebuia sa dau in judecat Cabinetul de avocatura sau pe avocata si cine trebuia sa dea in judecata T.E,T.I . sau T.M cea care a dat banii si care a semnat contractul ca si client/reprezentant.T.E. T.I. sunt pensionari si nu aveau bani pentru achitarea sumei de 7000 lei pentru rectificare C.F.Am facut petitie la barou dar fara sa depun probe. Raspunsul a fost ca si-a indeplinit sarcinile. Am facut contestatie la raspunsul primit si am atasat probe (SMS-uri , E-mailuri in care i-am cerut sa imi spuna nr de dosar dar nu a facut acest lucru pentru ca nu a introdus actiunea decat atunci cand am sesizat baroul ( la 4 luni de la semnarea contractului)si contractul a fost reziliat unilateral.Am mediatizat cazul tocmai sa nu pateasca si alti cetateni ce am patit eu. Mentionez ca in urma petitiei la Garda Financiara, a fost amendata deoarece nu a emis chitata si factura pentru suma achitata decat dupa ce am reclamat-o.Nu ma las pana nu imi recuperez onorariul.Daca baroul isi facea treba nu trebuia sa ma judec. Va rog sa imi raspundeti.
Multumesc.