Buna ziua, m-am casatorit de curand si acum trebuie sa ne schimbam buletinele, cum trebuie sa fac in conditiile in care locuim in apartamentul parintilor mei care au decedat din 2005 tata si 2006 mama, apartament pentru care nu am facut MASA SUCCESORALA nu am certificat de mostenitor, cum sa procedez eu acum sa ne putem face amandoi buletinele pe adresa apartamentului in care locuim dat fiind faptul ca acum 2 ani mi-am refacut buletinul si cei de la politie au venit in cercetare sa vada daca locuiesc acolo, au vb cu vecinii cu administratorul si abia asa am reusit sa refac buletinul. Acum cum sa mai fac si cum sa mai procedez? sunt intr-o anumita situatie...
Buna ziua am o intrebare daca ma poate ajuta cineva, as dori sa fac un credit de nevoi personale dar am o CARTE DE IDENTITATE PROVIZORIE valabila un an de zile, as avea nevoie sa stiu daca bancile accepta un astfel de act. Va multumesc o zi buna va doresc
Buna ziua,acum 5 ani (respectiv2005)a decedat tatal meu iar la mai putin de un an a decedat si mama, pana in momentul de fata eu nu am deschis masa succesorala, in primul an atunci cand aveam parte de reducere nu mi-a stat capul la astfel de treburi nu a avut cine sa ma ajute, cine sa ma indrume iar timpul a trecut iar acum ma lovesc de una de alta. As avea nevoie sa stiu cam cat ar costa acum sa deschid masa succesorala, sa am macar o idee sa stiu daca dispun de banii respectivi pt a ma apuca de acte.