da,ceri chirei la ei da si ei cer la tine pentru teava galbena care trece pe scara la centrala ta pe gaz!nici ei nu vor sa suporte teava cu care te incalzesti tu!
Tevile se platesc pentru ca cineva consuma combustibil sa incalzeasca agentul termic din ele ,chiar daca acesta din urma nu da randamentul pe masura!La cofetarie platim o prajitura chiar daca in prealabil am constatat ca nu a meritat banii,ca nu a fost buna!NU ai cum sa sti din start ca nu e buna ca nu ai gustat-o,exact asta facem noi acum,ne-am mutat la bloc fara sa stim ce ne asteapta!Acum nu intelege ca tin cu ei,ai urasc crede-ma!!Eu saptamanal ma cert cu administratora pe teme d-astea!Mai grav ca la bloc noi am gustat deja viata da e si mai naspa ca nu avem ce alege altceva mai bun!Nu fi suparata pe mine ca eu te apreciez de mult pe-aici da m-am bagat si eu in seama! saru"mana! Putem vorbi si pe mess: maryus_viloria daca vrei te astept!
TAXA DE POLUARE 2012 TOT DISCRIMINATORIE! Poi unde sa ma vazut sa plateasca doar unu din propietari taxa de poluare (ca se plateste o singura data)si sa foloseasca de masina toti ceilalti care o cumpara fara sa plateasca taxa ca a fost platita deja si sa ne rada in nas ca el nu plateste taxa si se bucura de masina la fel ca si mine care am platito ca de...am avut ghinionul sa ma prinda noua lege cu rabla in ograda!
Vino pe mess te rog sa vorbim Cristina!Legea spune ca masinile care vor fi cumparate dupa 1 ianuarie 2012 vor plati taxa,eu o am cumparat-o inainte de 2012 respectiv 2010 si am circulat cu ea asa! maryus_viloria este id-ul meu,te astept pe mess acum daca vrei!
Dar daca eu am trecut autoturismul doar la circa financiare si circul cu el asa,in 2012 daca ma decid sa mi-o trasnscriu pe numele meu si la politie,platesc noua taxa? messenger: maryus_viloria ,va asptept pe toti si pe toate sa discutam!
De la 1 ianuarie 2012 orice masina va plati taxa de poluare,indiferent daca acasta a fost cumparata din Romania sau nu si inmatriculata in romania sau nu!Legea spune clar!
De la 1 ianuarie 2012 orice masina va platit taxa de poluare,indiferent daca acasta a fost cumparata din Romania sau nu si inmatriculata in romania sau nu!Legea spune clar!