Buna seara!
In luna iunie anul acesta am achizitionat (prin contract de vanzare-cumparare) o masina din 1980, ce a fost prima data inmatriculata in 1995 si a avut mai multi proprietari pana in prezent. Este declarata la financiar si am platit impozitul pentru anul acesta, dar nu am inmatriculat-o inca din pricina unor probleme medicale. Intrebarea mea este daca, conform noii legi voi fi obligat sa platesc aceasta taxa de poluare la inmatriculare?
Nu imi permit sa platesc aceasta taxa deoarece ar insemna sa platesc 9000 de euro conform noilor grile. Legea aceasta intra in vigoare de la 1 ianuarie sau mai dureaza un pic dupa publicarea in Monitorul Oficial?
Va multumesc anticipat!
De la 1 ianuarie 2012 orice masina va platit taxa de poluare,indiferent daca acasta a fost cumparata din Romania sau nu si inmatriculata in romania sau nu!Legea spune clar!
De la 1 ianuarie 2012 orice masina va plati taxa de poluare,indiferent daca acasta a fost cumparata din Romania sau nu si inmatriculata in romania sau nu!Legea spune clar!
Taxa auto/ 2012
Dg_Marian
Buna ziua!
Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)