avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Activitate yo44

Activitate yo44

da,cu siguranta aveti dreptate,si stiu asta,dar mai stiu ca autoritatile romane ar trebui sa sprijine cetatenii romani care vor sa se stabileasca in alte state si sa ii indrume ce sa faca macar.sau sa le ofere consiliere la cerere chiar si contra cost daca trebuie.oricum,daca ambasada romana pe teritoriul altui stat poate solemniza o casatorie civila,atunci as vrea sa se poata sa mi se spuna si mie ce trebuie facut in acest sens.Multumesc mult pentru orice sprijin informational.
va multumesc mult pentru indrumari.am sa sun la ambasada indiei in romania sa vorbesc cu dansii si sa ii intreb despre casatorie,insa voiam sa va mai intreb daca ma adresez oficiului pentru inregistrare a strainilor,ce sa le spun acolo?pentru ce sa le cer prelungirea vizei?ca ei spun ca foarte greu dau prelungirea sederii in india,si asta pentru studii,afaceri,munca,si nu stiu daca eu voi primi permis temporar de sedere pentru obtinerea ceritificatului de casatorie.daca obtin acest certificat de casatorie in india,ce presupune pe urma?imo vor da viza autoritatile romane sau acel PIO ca sa locuiesc in india permanent fara sa fie nevoie sa obtin viza din romania?va multumesc mult!
da,am sa ma adresez ambasadei indiei in romania si am sa ii intreb,pentru ca am cu siguranta nevoie de viza de sedere in india mai lunga de 4 luni,si cum stiu ca doar pentru 3 luni o primesc in mod normal,vreau sa ii intreb ce trebuie sa fac pentru a prelungi viza,sau a primi de acolo un permis de sedere,ceva.va multumesc mult pentru sustinere!
daca stiti Dvs.mai multe,va rog sa ma indrumati si pe mine fiindca nu stiu ce sa fac.cui sa ma adresez ca sa imi spuna adevarul despre ce trebuie sa fac pentru casatoria in india in maxim 3 luni si dupa aceea sa nu ma mai intorc in romania pentru a sta iar aici si a obtine iar viza sa merg la sotul meu.

va multumesc mult!
da,asa m-am gandit si eu,ca de la sursa aflu cel mai bine,numai sa imi raspunda si sa imi spuna daca datele despre actele de casatorie acolo sunt actuale.caci am citit pe net ca daca te casatoresti la starea civila din india,dureaza vreo 4 luni in total,ori astazi ambasada indiana din romania nu iti ofer viza decat pe maxim 3 luni.si nici posibilitate de prelungire ulterioara nu ai asa de usor.multumesc pentru raspunsuri!
Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva,poate din experienta,sau poate ca stie carei autoritati romane sau indiene sa ma adresez.Eu sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc pe teritoriul Indiei cu un cetatean indian.Ati putea,va rog,sa imi spuneti,dupa casatorie,daca primesc imediat,in termen de o luna sau doua cel mult,o prelungire macar,sau carte de rezidenta permanenta pentru India?adica daca nu trebuie sa ma intorc in romania sa aplic din nou pentru viza pentru india,ca sa ma intorc sa locuiesc cu sotul meu acolo.pentru ca ma gandesc eu,ca odata casatorita cu un cetatean indian,cu certificatul indian de casatorie,ambasada romana din delhi ar trebui sa imi prelungeasca automat dreptul de sedere acolo pana primesc un permis de sedere permanenta,adica nu vreau sa ma expulzeze sau sa vin in romania sa stau despartita de sotul meu inca 6 luni sau cat o fi.sunt foarte confuza,si am nevoie de un ajutor,daca stie cineva.

Va multumesc mult anticipat!