Avokitten a scris:
sanse de incredintare sunt egale pentru ambele parti avand in vedere faptul ca el dispune de multe resurse financiare in comparatie cu dvs.
instanta va decide dupa ce va studia probele. totul se hotaraste tinand cont de interesul minorului.
conteaza unde ii este lui mai bine. la dvs din ce ziceti, nu aveti o locuinta, salariul e minim pe economie doar profilul moral.
conteaza si cat de mult este atasat fata de dvs. totul depinde de probe si de judecator.
Si atuci care ar fi solutia? Sa renunt la incredintare? Nu vreau sa pierd copilul.
Copilul ma iubeste mult, sunt convinsa, dar la fel de mult isi iubeste tatal. E copil, e influentabil, si in plus mi-a spus "sa nu te certi cu tati pentru ca am sa plec le el"....
Cat despre probe ca a stiut de acest copil dar nu l-a interesat nu am decat cunostintele mele, dar el afirma ca va veni cu martori ca nu a stiut si va fi cuvantul meu impotriva lui. In plus afirma daca va obtine incredintarea copilul va creste aici cu el ca sa il pot vizita, va prelungi procesul pana va implini copilul 10 ani