avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Activitate ollla

Activitate ollla

Răspuns la discuția imprumut fara acte la notar
adutescu, allexandru77, av.tidicadaniela - va multumesc!!!
" Daca inscrisul nu cuprinde o data la care debitorul se obliga sa va restituie banii atunci suma este scadenta inca de la data intocmirii actului. In concluzie, la momentul acesta il puteti actiona in instanta. "

E adevarat? - va rog, spuneti-mi!
Problema:
- ea mi-a cerut banii, dar nu i-a primit in contul ei
- el a primit banii, dar nu i-a cerut.
pe cine sa dau in judecata???

Ordinul de plata e ok ca inceput de dovada?
in "promisiunea de plata" a scris ca recunoaste suma primita, in perioada dec2009-ian2010, in contul lui si ca ieri 12.09.2010 am primit de la el 2000 lei si ca pe 28.09 voi mai primi ati 4000 lei. Atat. Nu a vrut sa scrie termenul pana la care imi va da restul banilorn si nici nu a vrut sa scrie nimik despre termenul din aprilie. Promisiune a scris-o pe spatele ANGAJAMENTULUI de plata pe care i-am cerut sa il completeze. Martora a fost tocmai colega, dar nu a fost scris acest aspect.
O colega m-a rugat cand era plecata din tara sa o ajut cu niste bani. M-a rugat sa-i pun banii in contul firmei fostului ei prieten. 30.000 lei. Mi-a spus ca ii voi primi inapoi pana in luna aprilie de la fostul ei prieten. A trecut termenul si nu am primit nimic. Pe 12 sept abia am reusit sa primesc 2.000 lei de la fostul ei prieten. Tot atunci el a semnat o "promisiune de plata" in care recunoaste suma datorata, dar nu recunoaste termenul din luna aprilie si nici nu a vrut sa scrie o alta data la care sa primesc toti banii. Ea spune ca nu are bani. Ce pot sa fac?