avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Activitate bejandaniela

Activitate bejandaniela

Răspuns la discuția divort
Ms frumos ptr lamurire dar tocmai aia nu intelegeam ,acum ma iertati ca sun insistenta pe accest subiect dar mai vb cu cineva si_mi spusese ca pot merge si la primaria unde s-a oficiat casatoria sa pot cere renuntarea la nume ,dar se pare ca am fost dusa in eruare .
Răspuns la discuția divort
multumesc frumos ptr informatie dar tocmai asta nu stiu ,pot merge la judectorie sa cer doar renuntarea la nume si revenirea la cel anterior sau si ptr aceasta problema trebuie sa se desfasoare in fapt un proces ?
Discuție divort
buna ziua ! as avea si eu o intrebare ,va rog din suflet daca puteti sa-mi raspundeti ,as vrea sa divortez de fostul meu sot dar nu stiu cum se procedeaza daca am si un copil ,suntem despartiti in fapt de vro doi ani copilul locuieste cu mine si as vrea sa renunt la numele lui ,am inteles ca procesul de divort se poate face dar fara custodia copilului ,e cumva un alt proces separat? asta as vrea sa stiu ,in prima faza as vrea sa nu-i mai port numele ,va rog din suflet daca puteti sa-mi raspundeti v-as fi recunoscatoare .Multumesc frumos !