Buna ziua, am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila obtinuta in urma unui proces cu Primaria Municipiului Bucuresti - Politia Comunitara si in care aceasta din urma este obligata la plata sumei de 500 lei reprezentand cheltuieli de judecata catre petent. Inca din luna aprilie 2013 am "demarat " procedurile printrun Birou al executorului judecatoresc instiintarea catre Politia Comunitara, desfiintata intre timp, (actuala Politie Locala !) pentru plata cheltuielilor de judecata si nici pana la sfarsitul lunii Septembrie 2013 nu am primit nimic. Trebuie sa ma inarmez cu mai multa rabdare ..., ma gandesc ca daca ar fi trebuit sa platesc eu, asi fi fost executat rapid...Va multumesc
Contest " semnele de circulatie" care nu corespund din punct de vedere legal cu semnele de circulatie din codul rutier existent in vigoare ! cat si amplasarea lor in copacii la o inaltime necorespunzatoare si acoperite de crengile si frunzele copacilor. In mod normal semnele de circulatie se monteaza la vedere si pe un suport metalic sau stalp, nu printre frunzele copacilor. Acel drum pe care era parcata masina alaturi de alte masini nu era in interiorul parcului, acolo fiind amplasat un grilaj metalic care delimita caruselul din parc de locul unde era amplasata masina mea, aproape de o poarta metalica inchisa apartinand Muzeului satului!
Repet, acele" semne de circulatie" nu sunt regulamentare si nici amplasate intr-un loc vizibil si intr-un mod regulamentar.
Contest si suma foarte mare, inumana de 3000 lei!
Pot depune o plangere la Politia Comunitara si care sunt pasii de urmat : dat Politia Comunitara in judecata, etc?!