avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor judecatoresc, neplata cheltuieli de judecata ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executor judecatoresc, neplata cheltuieli de judecata de catre Politia Comunitara !!!

Buna ziua, am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila obtinuta in urma unui proces cu Primaria Municipiului Bucuresti - Politia Comunitara si in care aceasta din urma este obligata la plata sumei de 500 lei reprezentand cheltuieli de judecata catre petent. Inca din luna aprilie 2013 am "demarat " procedurile printrun Birou al executorului judecatoresc instiintarea catre Politia Comunitara, desfiintata intre timp, (actuala Politie Locala !) pentru plata cheltuielilor de judecata si nici pana la sfarsitul lunii Septembrie 2013 nu am primit nimic. Trebuie sa ma inarmez cu mai multa rabdare ..., ma gandesc ca daca ar fi trebuit sa platesc eu, asi fi fost executat rapid...Va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:59, 30 Septembrie 2013
Executorul trebuie sa popreasca conturile politiei locale. Simplu. De ce nu o face? El stie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la politia rutiera Livia Costescu Livia Costescu Am castigat un proces impotriva Politiei Rutiere. Solutia irevocabila arata in felul urmator: “Admite plangerea contraventionala formulata de petentul ... (vezi toată discuția)
Cui sa ma adresez? antidote antidote Buna seara Am fost sanctionat contraventional cu suma de 120 lei pentru o presupusa parcare ilegala. In urma contraventiei s-a dispus de catre agentul ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari goe_07 goe_07 Asociatia de proprietari in ianuarie 2011 a obtinut hotarare definitiva si irevocabila prin care obliga proprietarul unui apartament la plata de restante ... (vezi toată discuția)