Buna! As dori sa ma ajutati cu o problema. Am fost la o scoala de soferi auto si am vrut sa fac cat.tr. si mia spus ca costa 800 de lei si de acolo sa ajuns sa fac si cat.A {costa 500 de lei} cu toate ca nu am vrut. Analizele medicale mi lea rezolvat el fara sa ma duc la un medic. Am absolvit scoala care eu nu am luat ore de legislatie si nici macar sa vad tractor, mia dat dosarul sa ma duc la politie si nu mai fost dosarul in regula. la prietenul meu a insistat sa faca cat.B. iam platit si lui analizele fara sa vrea. El a spus ca daca umblam o data sa faca si el ca sunt valabile 1 an de zile. Am spus ok. Acuma el mia cerut in total 450 de EURO iam dat banii si fara chitanta actele sunt false cum pot recupera banii inapoi. am fost si iam cerut ca suntem inregistrati amandoi la r.a.r dar nu se poate pentru ca dosarul care mi la dat a fost numai de cat.tr. nu si de cat.a. Cum procedez sami dea banii inapoi sa ma retrag de la el de la scoala daca eu nu am luat ore de practica ptr. tractor sau ore macar de motor. si de ce prietenul meu sa faca si el cerere de retragere cand nu a platit scoala numai analizele care mi lea dat si sunt false cu acelasi scris si nici nu cunoaste doctorii. Va rog mult datimi un sfat. Cum sa procedez il dau in judecata sau la politie si cat este termenul.X-(