avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nu stiu ce sa fac
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nu stiu ce sa fac

Buna! As dori sa ma ajutati cu o problema. Am fost la o scoala de soferi auto si am vrut sa fac cat.tr. si mia spus ca costa 800 de lei si de acolo sa ajuns sa fac si cat.A {costa 500 de lei} cu toate ca nu am vrut. Analizele medicale mi lea rezolvat el fara sa ma duc la un medic. Am absolvit scoala care eu nu am luat ore de legislatie si nici macar sa vad tractor, mia dat dosarul sa ma duc la politie si nu mai fost dosarul in regula. la prietenul meu a insistat sa faca cat.B. iam platit si lui analizele fara sa vrea. El a spus ca daca umblam o data sa faca si el ca sunt valabile 1 an de zile. Am spus ok. Acuma el mia cerut in total 450 de EURO iam dat banii si fara chitanta actele sunt false cum pot recupera banii inapoi. am fost si iam cerut ca suntem inregistrati amandoi la r.a.r dar nu se poate pentru ca dosarul care mi la dat a fost numai de cat.tr. nu si de cat.a. Cum procedez sami dea banii inapoi sa ma retrag de la el de la scoala daca eu nu am luat ore de practica ptr. tractor sau ore macar de motor. si de ce prietenul meu sa faca si el cerere de retragere cand nu a platit scoala numai analizele care mi lea dat si sunt false cu acelasi scris si nici nu cunoaste doctorii. Va rog mult datimi un sfat. Cum sa procedez il dau in judecata sau la politie si cat este termenul.X-(
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:10, 15 Septembrie 2010
Poate am inteles eu gresit.
Va cerut acesti bani pt. a intra in posesia permisului fara examen sau aceste sume sunt taxe aferente pregatirii d-voastra?
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2010
Sorin Farcas, Consilier juridic
@valy_valentina
Ati acceptat sa eludati legea si ati fost inselata de o persoana care tot pe cai ilegale a incercat sa va rezolve, pana la un punct solicitarea dv! Mai mult, ati acceptat sa ii dati banii si fara chitanta!:O

Incercati sa va rezolvati conflictul pe cale amiabila si cred ca aveti sansa sa va recuperati macar o parte din bani!
Sau formulati plangere la politie pentru comiterea infractiunii de inselaciune, dar nu inainte de "a trece in revista" atat probele detinute pentru acuzarea persoanei respective, cat modul dv de actiune pentru a frauda legea!!
Incercati sa mai relatati o data cele intamplate,inteligibil,de preferinta in limba romana,clar si fara prescurtari pentru a putea fi lamurit la obiect.

Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost păcălit la vânzarea unui iphone: mi-au schimbat banii, mi-au dat mai puțini Alex.pit Alex.pit Buna seara... Am pus la vanzare un iphone x pe un site de vanzari....Am fost contactat de o persoană ...am stabilit o întâlnire neam intalnit ... (vezi toată discuția)
Unde pot face plangere impotriva unui avocat? corfer corfer am inceput un proces de partaj si de iesire din indiviziune a unui imobil,am apelat la un avocat care a inceput procedura ,dupa 2 luni mia cerut bani pentru ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? interesant artur8411 artur8411 buna seara azi am fost chemat la polititie in audienta de invinuit cu problema: sant acuzat cu inselatiune, abuz de incredere, si distrugere. dar nam ... (vezi toată discuția)