avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate u1919

Activitate u1919

AM AVUT UN CONTRACT PE NUMELE MEU LA RDS ACESTIA MI-AU REZILIAT CONTRACTUL CU AJUTORUL TATALUI MEU EU NEFIIND DE FATA !!!DE CE POT SA-L ACUZA PE TATAL MEU SI PE ANGAJATA DL RDS?CE PASI TRE SA FAC IN CONTINUARE?
PLS UN RASPUNS!!!CU MULTUMIRI
Răspuns la discuția uz de fals-iduri de mes!!!
am mai multe iduri de mes pe un ip si o anumita persoana mo acuzat de uz de fals ptr iduri de mess!!!e posibil?
ce pasi tre urmati in continuare????//
X-(citatie in cat timp ajunge!!mai multe iduri pe un ip e ceva grav!!si mai ales ca nu am jignit acea persoana nu am injurat!!!trebe un avocat?/?!am sanse f mari sa pierd procesu nevand nici o sursa de venit!!ce pasi tre urmati in continuare!!!un rasp
mii de multumiri!!!ajutor!!!!!!
se poate!!uz de fals ptr iduri de messs?/!! un raspuns va rog va multumesc!!si o ultima intrebare am nevoie de avocat????????????am sanse mari sa pierd procesul daca respectivu are multi bani????va multumesc!!!
vasi 49 ptr treaba asta tre un avocat?!!!daca nu am nici un venit ce tre sa fac!!!pls rasp!!cu mii de multumiri!!!
un ajutor se poate???????????va multumesc!!!
ajutooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor!!!!!
am facut mai multe iduri si am intrat pe id ei dar fara sa amenint !!!posibil si din cauza ca am diabet!!singuratatea!!!cica prima infatisare e pe 23 oct !!!ce pot face in continuare!!e prima data cand am astfel de probleme!!ajutoooor!!!!
plangerea cica e depusa!!!mai pot face ceva??
am diabet!!de 2 ani...si singuratatea e f grea si de aia miam facut iduri sa vb cu aceea persoana!!!
e caz grav?????ajutor!!!!