avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... cablu!!internet!!RDS~!
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

cablu!!internet!!RDS~!

AM AVUT UN CONTRACT PE NUMELE MEU LA RDS ACESTIA MI-AU REZILIAT CONTRACTUL CU AJUTORUL TATALUI MEU EU NEFIIND DE FATA !!!DE CE POT SA-L ACUZA PE TATAL MEU SI PE ANGAJATA DL RDS?CE PASI TRE SA FAC IN CONTINUARE?
PLS UN RASPUNS!!!CU MULTUMIRI
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:07, 23 Septembrie 2010
Daca apreciati ca prin masura rezilierii vi s-a produs un prejudiciu ,restrictie sau incalcare a drepturilor dvs legitime,aveti dreptul sa promovati actiune in instanta
Despre acuze impotriva partilor,dvs sunteti acela care trebuie sa precizati prejudiciile de care beneficiati ca si consecinta a rezilierii contractului cu operatorul mentionat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu firma rcs/rds ncgabriel77 ncgabriel77 Buna ziua! Sunt intr-un litigiu cu firma RCS. Am avut un abonament la DigiMobil pe 2 ani de zile pe care l-am reziliat unliteral inainte de termen pentru ca ... (vezi toată discuția)
Executare rcs&rds octavian.marius.dinu@gmail.com octavian.marius.dinu@gmail.com Am contractat un abonament de telefonie mobila de la RCS&RDS pe o perioada de un an, dar l am folosit ~doua luni - fără achizitia niciunui alt serviciu sau ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu firma de furnizare internet kissmy09 kissmy09 Buna seara ! va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns ....in luna dec 2012 am incheiat un contract cu o firma de furnizare internet de cartier...si fara ... (vezi toată discuția)