Buna ziua,
Avem un apartament in bloc al carui proprietar nu se stie daca mai traieste, are intretinerea rest din dec.2016. Ultima oara cand am vorbit cu el era la un camin, nu a vrut sa dea locatia. Nu are mostenitori, candva a lasat un nr. de tlf de la un nepot. Nu mai raspunde nimeni la acest numar. Cum procedeaza asociatia ptr recup. restantelor, daca avem nevoie sa intram in apartament pt schimbat tevi comune. Am facut adresa la politie pt a afla de el, deocamdata nu am primit raspuns.
Am primit acasa de la o firma de exexcutare silita o instiintare de infiintare poprire pentru neplata unei rovinete din ian.2012. Este legal dupa 3 ani sa vina aceasta poprire?
Pentru intabulare am nevoie o dovada ca denumirea strazii s-a modificat .In contractul de construire este o denumire cu nr diferit fata de adresa actuala. Nu stiu de unde sa obtin aceasta dovada, asociatia nu are nimic legal referitor la aceasta problema. Mentionez ca locuiesc in Bucuresti.
Multumesc ptr. raspuns, avem inspectori care sunt foarte prost documentati cu leglastia.
Am primit adr de la ANAF ca nu am depus d394 , am avut tva colectat din incasare. Factura pt care s-a incasat a fost o data declarata in 394.
Am fost la ANAF , una din inspectori mi-a spus ca si bonurile fiscale se trec, iar valoarea din decl 300 trebuie sa corespunda cu 394. Aici sunt nelamurita ca daca bonurile fiscale nu se trec nu mai poate fi egalitate. Decl 394 nu a fost depusa pt ca nu am avut livrari-achizitii in schimb am avut TVA la incasare. Trebuia sa trec val. care am incasat-o?
Bonurile fiscale mai mici de 100euro care au cod fiscal se mai trec in decl 394.
In Ord 4019/2014 nu se specifica nimic de bonuri fiscale.Mai am o nelamurire in legatura cu decl 394 si anume: am tva la incasare, la factura emisa sau primita se trece suma care a devenit exigibila iar val totala a facturii nu se mai trece decat cand devine exigibila.
Problema care o avem este ca sotul meu in actul de nastere si CI la nume s-a gresit o litera si anume in loc de E s-a scris A. Problema care se pune este urmatoarea: in cazul decesului mamei in varsta de 93 ani la succesiune ce probleme o sa intampinam? Mentionez ca este unicul fiu fara alti mostenitori. Ce variante ar fii. ?