si daca nu am ? de la banca mi-a zis ca nu poate sa de-a informatii despre contul pe care la avut.
si inca o intrebare daca a luat certificatul de deces tatal meu cum se face rost de altul ? unde tre sa mearga.... poate sa-l declare furat pe cel anterior numai tatal meu ?
si cum sa procedeze daca nu i-au dat nimic din bani? trebuie sa spuna notarului? cum dovedeste ?se mai poate dovedi ceva sau nu? ma scuzati poate nu stiu sa pun intrebarile cum trebuie pt ca nu am mai avut a face cu asa ceva. oricum va multumesc pt ajutor
multumesc si daca bunicul meu a avut si cont bancar nu aveau toti dreptul la el? sora tatalui meu impreuna cu bunica a scos banii si tatalui meu nu ia dat nimic contul era pe numele bunicului? sora lui a luat toate actele bunicii si certificatul de deces avea dreptul? dupa succesiune bunica poate sa_i dea partea ei sorei tatalui meu?
bunicul meu a murit si au ramas in viata bunicamea si 2 copii cum se imparte mostenirea? mentionez ca bunicamea e trecuta si ea in acte va rod astept raspuns urgent va multumesc anticipat