..problema e destul de complicata...el lucreaza la negru pentru a nu i se face poprire lui pe salariu , asa cum mi s a facut mie pentru creditul luat de el si la care sunt eu girant Mentionez ca in timpul casatoriei noi am luat un credit la care eu sunt girant. el nu plateste ratele, iar din acest motiv mie mi s a facut poprire pe venituri. Din acest motiv el lucreaza la negru, pentru a nu i se lua nimic. .Suntem inca in partaj pentru acest credit. Deci, lucrand la negru, nu vad ce anume ar putea sa-i faca executorul. Si nici nu stiu care e rezolvarea ca sa pot sa primesc pensia fara sa mai umblu prin instante ca m-am saturat de atata timp. Doi ani a durat divotul..partajul s-a lungit de anul trecut din martie..Rabdarea mea a ajuns la limita. Am ajuns sa-mi ridic singura moralul, spunandu-mi ca sunt vaduva si ca mi-a luat casa apa...Si..merg inainte..am un copil de crescut si nu am voie sa cedez nicio clipa. Cu stima.
Am divortat definitiv si irevocabil din aprilie 2010. Fostul sot nu a platit pensia alimentara niciodata de cand am introdus actiunea de divort..adica din noiembrie 2008. Am deschis dosar penal pentru neplata pensiei alimentare prin luna mai deoarece am asteptat sa treaca doua luni de la devenirea hotararii definitive si irevocabile.. Inca mai astept niste masuri si niste raspunsuri pentru ca nu am primit inca nimic. As vrea sa stiu la ce ma pot astepta si care sunt posibilele urmari ale deschiderii acestui dosar penal catre fostul sot, ce as avea de facut in continuare. Suma care s a adunat este deja destul de consistenta. Va multumesc pentru rabdarea de a citi randurile mele. Cu stima.