Va multumesc din suflet pt raspunsuri , banuiesc ca sunt tevi de transport ( cele din subsol ) . Am alta intrebare : azi am auzit la radio ca in cazul montarii unui repartitor , suma ar fi mai mica ........stiti ceva despra asta ? Ma puteti ajuta cu o vreo informatie ?
Acelasi RAM care acum ne cere banii acestia , ne-au pus sa izolam tevile sa nu cumva sa ne incalzim de la ei ( pedeapsa ca ne-am debransat ) . Inteleg din raspunsurile dvs ca nu exista nici o rezolvare la problema mea decat resemnarea.....................#-o
Si pana atunci ce ma fac eu cand bugetul este foarte mic si cheltuielile sunt reduse la minim ? Sunt in pragul disperarii deoarece acei bani sunt aruncati pe fereastra !
Buna ziua , locuiesc intr-un apartament cu centrala proprie si pe langa plata a ceea ce consum mai vin si taxe de la regia locala pt incalzire ( tevile de la subsol si din casa ) . Exista vreo speranta sa nu mai platesc aceste taxe din moment ce eu platesc ceea ce consum - bugetul este si asa destul de mic si impartit pe prioritati , nu mai am nevoie de alte taxe in plus mai ales ca nu beneficiez de nimic in cadrul acestor taxe ?