avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Plata la regii locale cu centrala proprie de apartament
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plata la regii locale cu centrala proprie de apartament

Buna ziua , locuiesc intr-un apartament cu centrala proprie si pe langa plata a ceea ce consum mai vin si taxe de la regia locala pt incalzire ( tevile de la subsol si din casa ) . Exista vreo speranta sa nu mai platesc aceste taxe din moment ce eu platesc ceea ce consum - bugetul este si asa destul de mic si impartit pe prioritati , nu mai am nevoie de alte taxe in plus mai ales ca nu beneficiez de nimic in cadrul acestor taxe ?
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 16:43, 22 Septembrie 2010
Nu veti plati cheltuielile comune de incalzire in momentul in care blocul va fi debransat total de la regia locala de incalzire
Si pana atunci ce ma fac eu cand bugetul este foarte mic si cheltuielile sunt reduse la minim ? Sunt in pragul disperarii deoarece acei bani sunt aruncati pe fereastra !
Nu sunt aruncati pe fereastra intrucat tevile din casa contribuie la incalzirea incaperii si reduce consumul centralei termice (de gaz metan)
Acelasi RAM care acum ne cere banii acestia , ne-au pus sa izolam tevile sa nu cumva sa ne incalzim de la ei ( pedeapsa ca ne-am debransat ) . Inteleg din raspunsurile dvs ca nu exista nici o rezolvare la problema mea decat resemnarea.....................#-o
Ultima modificare: Luni, 20 Septembrie 2010
Angela_Angy, utilizator
Daca tevile din apartament sunt izolate atunci nu trebuie sa platiti pentru acestea. Despre conditiile impuse izolarii tevilor pentru a fi scutita de plata unei cote din consumul de caldura este o alta discutie.
Tevile de la subsol ce rol au? incalzesc vreo parte comuna a blocului sau sunt tevi de transport a agentului termic. In cazul incalzirii unei parti comune trebuie sa contribuiti la plata. Daca sunt numai tevi de transport atunci nu aveti de ce sa platiti.
Numai bine va doresc.:coffee:
Ultima modificare: Luni, 20 Septembrie 2010
Ioan Ciobanu, Expert judiciar

Alte discuții în legătură

Incheiere contracte individuale cu dalkia termoservice george2104 george2104 Buna ziua, Suntem o scara care are o majoritate de 70% din apartamente decuplate de la termoficare. Cei 30% ramasi ne obliga prin contractul colectiv sa ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile cu incalzirea pe spatiile comune patrichi_stefan patrichi_stefan Administratorul asociatiei blocului cu o singura scara unde locuiesc ne-a pus anul trecut la plata cheltuielilor cu incalzirea pt spatii comune..Inteleg ca ... (vezi toată discuția)
Plata pierderilor de caldura atomis atomis Eu m-am debransat de la caldura, de vreo 2 ierni, si am tot platit nu stiu ce pierderi de caldura, ba pe scara, ba din apartament, dar tin sa sublinie ca pe ... (vezi toată discuția)