Buna ziua , locuiesc intr-un apartament cu centrala proprie si pe langa plata a ceea ce consum mai vin si taxe de la regia locala pt incalzire ( tevile de la subsol si din casa ) . Exista vreo speranta sa nu mai platesc aceste taxe din moment ce eu platesc ceea ce consum - bugetul este si asa destul de mic si impartit pe prioritati , nu mai am nevoie de alte taxe in plus mai ales ca nu beneficiez de nimic in cadrul acestor taxe ?
Va multumesc din suflet pt raspunsuri , banuiesc ca sunt tevi de transport ( cele din subsol ) . Am alta intrebare : azi am auzit la radio ca in cazul montarii unui repartitor , suma ar fi mai mica ........stiti ceva despra asta ? Ma puteti ajuta cu o vreo informatie ?
Dumneavoastra locuiti intr-un bloc unde exista casa scarilor, holuri, subsol si diferite alte spatii comune spalatorie, uscatori, birou administrator. Cine credeti ca ar trebui sa plateasca pentru incalzirea acestor spatii ? Normal ca toti proprietarii! indiferent ca sunt racordati sau nu la sistemul de termoficare, indiferent ca au sau nu centrala termica de apartament.
Nu exista tevi "doar de transport". Si tevile de transport incalzesc.