cainele nu a iesit pe propriile picioare din casa si de bunavoie. a fost luat fara acordul proprietarilor si din casa. nu intra la categoria furt? am facut plangere si la conducerea societatii de ecarisaj
Nu s-a intocmit.Nu am primit nici o foaie de hartie de la dansii si nici de la organele de politie prezente la fata locului. Nu am opus rezistenta doar in faptul de a le interzice intrarea in casa. Nu eu sunt proprietarul cainelui, adresa mea de domiciliu e aceeasi cu cea a proprietarului cainelui. In momentul intamplarii ma aflam doar eu cu bunica mea in locuinta,cu drepturi de proprietate.Si nici eu ,nici ea nu am permis accesul. Plangerea a fost facuta pentru violare de domiciliu si furt.
in dimineata zilei de 16.09.2010 cinci angajati ai Serviciului de Ecarisaj Baia Mare au venit in urma unor reclamatii dupa cainele faimiliei. A fost prima data cand s-a depus o plangere si nu a mai existat nici un avertisment. Au injectat cainele cu tranchilizant,iar animalul s-a adapostit apoi in casa. In acel moment am intervenit si le-am interzis patrunderea pe spatiul privat,dar medicul veterinar reprezentat insotit de inca un angajat m-au dat la o parte si au patruns mai departe lunad cainele si parasind domiciliul. Le-am cerut sa lase animalul deoarece au violat domiciliul ,iar domnul doctor sustinea ca ei au acest drept si au chemat politia,care precizez ca nu a fost chemata prin serviciul 112. Politistii au venit ,au confirmat ca e spatiu privat ,dar nu au facut nici o constatare. Nici o persoana din cele enumerate mai sus nu s-a legitimat, cu exceptia mea. Am depus o plangere la politie si mi s-a spus ca urmeaza actionarea in instanta. Ca martori sunt prietenul meu si bunica. Precizez ca, cainele nu este violent si nu a agresat persoanele de pe strada, abaterile fiind lipsa zgardei si libertatea pe domeniul public(strada). As vrea sa stiu daca am sanse de castig avand in vedere ca exista ca si probe doar martorii si ridicarea cainelui.