avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate florin_mst

Activitate florin_mst

Răspuns la discuția masina cumparata era girata
:) M-am mai linistit putin. Multumesc mult.
Nu am stiut nimic pana astazi (mai e o luna si se implineste un an de cand am luat-o).
Am sa contactez un avocat atunci si am sa vad ce si cum o sa fie :(
Răspuns la discuția masina cumparata era girata
Super rapid raspunsul :), multumesc!
Nu am nici un fel de lagatura... de fapt eu sunt din Bacau si masina am luat-o din Baia Mare de la un proprietar - persoana fizica si pana azi nu am avut nici o idee ca poate fi vorba de asa ceva.
Ca sa imi ia masina trebuie sa existe hotarare judecatoreasca emisa pe numele meu (ca doar e a mea masina acum) nu?
E posibil totusi, cu tot cu avocat sa raman fara masina?
In cat timp se poate(daca se poate) sa vina sa o ridice... daca exista totusi hotarare pe numele firmei care n-a platit? Tipii au plecat spunand ca imi dau ragaz sa depun eu plangere impotrica celui de la care am luat-o dar ca or sa revina sa ridice masina cu sau fara voia mea.
Pana una alta ce risc eu daca o vand mai departe? Sau o scot din tara...? Nu am intentii "criminale" dar nici nu intentionez sa raman pagubas fara sa am vreo vina.
Nu am acceptat nici un fel de compromis cand am cumparat-o. Am scos toate actele necesare, trebuie sa ma pot apara in vreu fel :(
Salut,
Am intrat intr-o incurcatura fara sa vreau :(

Acum un an am cuparat o masina, cu contract de vanzare-cumparare, cu toate actele. Am inscris-o imediat, fara vreo problema.

Acum m-am trezit acasa cu doi tipi care mi-au spus ca masina e luata prin credit (leasing) de o anumita firma care nu a platit decat 3 rate (masina e din 2006 si creditul presupun ca e tot de atunci).
Firma a vandut masina (fara nici o problema...nu stiu cum) si asa am cumparat-o eu anul trecut. Acum ei mi-au zis ca urmeaza ca masina sa imi fie luata silit, iar eu daca vreau sa recuperez prejudiciul (11000 E) sa dau in judecata pe cel de la care am luat-o care de fapt nici el nu e prea vinovat ca avea acte in regula :-/
Este posibil asa ceva? Mai bine ii dau foc... X-(
Ce solutii credeti ca am?