avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Activitate dana2012

Activitate dana2012

Am urmatoarea situatie-presedinte de bloc plecat in concediu 1 saptamani, unul dintre locatari a angajat fara a consulta si a avea acordul comitetului o persoana pentru a face curat in subsol, la intoarcerea acestuia din concediu i sa cerut suma de 200 ron pentru curatenia facuta.Intrebare-1.daca presedintele nu a fost si nu a avizat nimeni aceasta activitate de curatenie cum poate plati aceasta actiune din casa asociatiei ? 2. Un tabel semnat de o poarte din locatari si intocmit dupa consumarea activitatii de o parte a locatarilor poate supune presedintelui obligativitatea de a plati aceasta suma din caseria asociatiei?
Va multumesc din suflet
Discuție romtelecom
In data de 27.10.2010 am mers la sediu romtelecom pentru a cere suspendarea postului telefonic deorece platesc abonmentul degeba( nu folosesc tel fix), iar doamna de la ghiseu mi-a spus ca nu poate fi reziliat contractul pentru ca eu am un contract cu ei pana in 2011, In momentul in care am cerut sa vad cel contract mi s-a spus ca nu este un contract ci ca intr-o anumita luna (nu m-a spus exact) pe verso facturii scria ceva de un serviciu cu 60 minute pe mobil si pentru faptul ca nu am mers la ei sa spun ca nu vreau sa beneficiez de serviciul respectiv sa considerat acord din partea mea (precizez ca nu am stiut nimic de acest contract pana la aceasta data), si mi s-a spus catreb sa platesc 24 euro pentru nerespectarea clauzelor din acest contract!!!! Va rog sa imi spuneti daca au dreptul sa imi ceara bani pentru ceva de care eu nu am beneficiat si nici nu am semnat niciodata ceva cu romtelecomul? Va multumesc mult
Am urmatoarea situatie-presedinte de bloc plecat in concediu 3 saptamani, unul dintre locatari a facut curat in subsol, la intoarcerea acestuia din concediu i sa cerut suma de 2000 ron pentru curatenia facuta.Intrebare-daca presedintele nu a fost si nu a avut nimeni stampila pentru a viza aceasta activitate de curatenie poate plati aceasta actiune din casa asociatiei (nu exista nici o factura sau chitanta care sa dovedeasca aceasta activitate facuta) sau poate face un tabel si sa stanga bani de la fiecare apartament in parte pentru a plati respectiva actiune? Va multumesc anticipat.