avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... romtelecom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

romtelecom

In data de 27.10.2010 am mers la sediu romtelecom pentru a cere suspendarea postului telefonic deorece platesc abonmentul degeba( nu folosesc tel fix), iar doamna de la ghiseu mi-a spus ca nu poate fi reziliat contractul pentru ca eu am un contract cu ei pana in 2011, In momentul in care am cerut sa vad cel contract mi s-a spus ca nu este un contract ci ca intr-o anumita luna (nu m-a spus exact) pe verso facturii scria ceva de un serviciu cu 60 minute pe mobil si pentru faptul ca nu am mers la ei sa spun ca nu vreau sa beneficiez de serviciul respectiv sa considerat acord din partea mea (precizez ca nu am stiut nimic de acest contract pana la aceasta data), si mi s-a spus catreb sa platesc 24 euro pentru nerespectarea clauzelor din acest contract!!!! Va rog sa imi spuneti daca au dreptul sa imi ceara bani pentru ceva de care eu nu am beneficiat si nici nu am semnat niciodata ceva cu romtelecomul? Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:42, 27 Septembrie 2010
Faceti reclamatie la OPC.
In situatia in care nu exista acordul dvs expres materializat prin semnatura pe contract ,sustinerile angajatei nu sunt intemeiate
Solicitati sa va puna la dispozitie contractul
Daca aveti stiinta ca nu ati semnat contract,sesizati OPC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobila telekom incheiat fraudulos, telefonic cu bunica dementa, incoerenta si confuza in vorbire Nyykk Nyykk Poate ma poate ajuta cineva cu urmatoarea speta.... Am cerut pe e-mail celor de la Telekom sa rezilieze nr. de tel. fix al bunicii mele, 88 ani cu probleme de ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului - contract cu tarife crescute luna de luna cucuvea cucuvea LA MULTI ANI buna ziua am avut un contract incheiat cu o firma care a expirat in 2010 nu stiu exact luna dar nu cred ca e inportant ca ei m_au contactat ... (vezi toată discuția)
Contract incheiat fara semnatura clientului Madalinaisac Madalinaisac Buna ziua! Problema mea este legata de un contract care a fost incheiat abuziv, dupa parerea mea. In primavara, am primit un telefon de la Orange prin care ... (vezi toată discuția)