buna! ma rpet cu o problema pt care cer ajutor,si ma bucur ca mai sunt OAMENI care sunt dispusi sa-si ajute semenii.va multumesc anticipat!
Patintii mei au fost instiintati de catre primarie ca trebuie sa cedeze 300(m2)deoarece unul din vecini detine o chitanta de mana pe acea suprafata de teren(dar nu au titlu de proprietate pe aceasta)
In consecinta parintii mei(fara a consulta un consilier juridic sau)au semnat pentru cedare si l-i s-au intocmit un nou titlu de proprietate pe 2200(m2) in loc de 2500(m2). PRECIZEZ faptul ca acestia din urma au cumparat 2500(m2) si au platit impozit pe aceeasi suprafata timp de mai bine de 16 ani. ce putem face pt a recupera suprafata cedata?cui trebuie sa ma adresez?cat ma costa?
ajutor! voi incerca sa explic cat mai clar: este vorba de o proprietate a parintilor mei:pana in anii 1990 acestia au cumparat un teren in suprafata de 2558(m2)pe care ulterior si-au construit o casa.in anul 2008 sau 2009 acestia au fost instiintati ca trebuie sa cedeze 300(m2)citez"diminuarea suprafetei de. . ." pe motivul ca unul din vecini ar avea o chitanta de mana intocmita undeva in 1987 pe acea suprafata de teren. parintii au titlul de proprietate din 1990 iar la efectuarea titlului de proprietate nu s-a precizat nimic despre vreo diminuare. va rog sa ma ajutati. multumesc anterior. ionutgatlan@yahoo.com
BUNA! NUMELE MEU ESTE IONUT SI vreau sa ma mut la tara! beneficiez de vreun avantaj<ma ajuta statul sau primaria cu ceva?cum pot cere teren agricol pentru a-l folosi in interes personal?cat ma costa?ce trebuie sa fac? precizez ca am 26 de ani.multumesc anticipat!
salut@re! toata lumea vorbeste despre fonduri europene nerembursabile,dar am un mare semn de intrebare ? SUNT INTRADEVAR ACESTE FONDURI NERAMBURS? SUNT ACCESIBILE PT ORICINE? CAT TE COSTA? CE TE COSTA? CAT DUREAZA? CAT ITI ESTE DAT?