avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... confuz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

confuz

ajutor! voi incerca sa explic cat mai clar: este vorba de o proprietate a parintilor mei:pana in anii 1990 acestia au cumparat un teren in suprafata de 2558(m2)pe care ulterior si-au construit o casa.in anul 2008 sau 2009 acestia au fost instiintati ca trebuie sa cedeze 300(m2)citez"diminuarea suprafetei de. . ." pe motivul ca unul din vecini ar avea o chitanta de mana intocmita undeva in 1987 pe acea suprafata de teren. parintii au titlul de proprietate din 1990 iar la efectuarea titlului de proprietate nu s-a precizat nimic despre vreo diminuare. va rog sa ma ajutati. multumesc anterior. ionutgatlan@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:45, 21 Septembrie 2010
Pina nu se hotararste definitiv si irevocabil de instanta de judecata ca trebuie anulat partial titlul de proprietate nu au de ce sa isi faca griji

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie sau . . .interese ionut-tl ionut-tl buna! ma rpet cu o problema pt care cer ajutor,si ma bucur ca mai sunt OAMENI care sunt dispusi sa-si ajute semenii.va multumesc anticipat! Patintii mei ... (vezi toată discuția)
Acte de prprietate arghir ilie arghir ilie parintii mei au cumparat in 1958 pe baza unei chitante de mana un teren ,pe care pina in 1960 au construit din resurse proprii o casa.In acea chitanta ... (vezi toată discuția)
Intabulare suprafata mai mica decat cea masurata Alex-Dragan Alex-Dragan Buna ziua , Am rugamintea sa-mi raspundeti daca se poate intabula un teren de 500 mp (atat figureaza in titlul de proprietate ) desi in urma ... (vezi toată discuția)