avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate gianimov

Activitate gianimov

Răspuns la discuția CONCEDIU CRESTERE COPIL
Buna seara, va multumesc pentru raspunsul dvs. atat de promt, chiar daca recunosc ca intrebarea mea nu a fost foarte la obiect!
De fapt doream sa aflu daca pragul de 3400 lei este valabil si in cazul in care optez ptr. CCC de 2 ani.

As mai avea o intrebare ptr.dvs...ultima mea zi de concediu postnatal este pe 18 noiembrie 2012, as dori sa stiu cand trebuie sa anunt angajatorul de optiunea mea in ceea ce priveste durata CCC si care sunt actele necesare ? daca tatal copilului este platitor de taxe incepand cu luna Aprilie 2012 trebuie sa intre o luna in CCC?

Va multumesc.
Buna seara, numele meu este Gianina si as dori sa stiu exact daca s-a modificat OUG 124/2011 si care sunt mai exact aceste modificari.
buna ziua,
numele meu este Gianina. si sunt insarcinata in 16 saptamani.
am si eu cateva nelamuriri in legatura cu contractul colectiv de munca unic la nivel national:-este universal valabil, adica se aplica si la firmele private?
-mai sunt actuale art 51.lit c)...cel cf. caruia se acorda un salariu mediu pe unitate la nastere; si art 66 cf caruia min 6 sapt din perioada concediului de maternitate firma va compensa restul pana la 100% din salariul brut?
-cand ar trebui sa-mi iau concediul prenatal,daca il iau cu 3-4 saptamani inainte de a naste e legal? ptr concediul prenatal si indemnizatie ce acte trebuie sa depun si unde?
-daca sotul nu are venituri impozabile mai e valabila ord. din 1 martie 2012?
va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns.