Draga Stefania,
In Bucuresti e foarte posibil sa gasesti un avocat care nu-ti cere bani ca si eu am gasit. Problema sta altfel in provincie unde interesele sunt mai mari pentru ca nu prea gasesti un avocat care sa-ti dea painea lui fiind suficiente cazuri cand invatzacelul isi intrece maestrul chiar in perioada stagiului. Si mai trebuie sa realizeze si un anumit venit ca sa-i convina sa-ti plateasca tie venitul minim pe economie care de obicei nu ti-l plateste ci tot tu i-l dai lui chipurile. In fine, si eu credeam ca lucrurile stau mai light cat am stat in Bucuresti insa cand m-am intors acasa in Suceava...surpriza. Toti imi vorbeau de sume astronomice. Iar eu bani clar n-am de unde sa le dau. Asa ca sper ca se va gasi un om adevarat care sa-mi fie maestru. Numai bine!
Tu crezi ca e prima oara cand se face asta? Nu stii ca anul trecut la Academia de Politie s-a dat licenta dupa un cod penal ce n-a intrat niciodata in vigoare? Bine ca am visat noaptea urat si nu m-am mai prezentat la licenta acolo desi eram deja inscrisa. In Romania totul e posibil . Deci sa ne bucuram si sa ne veselim de asa posibilitati de a ne pune in valoare...:D
Hm...incep sa ma enervez. Atunci de ce naiba au mai pus subiectele alea pe site...sa se afle in treaba? Eu n-am auzit de asa ceva...ca am vorbit cu oameni care au dat anul trecut si au zis ca s-a dat din acele subiecte. Cred ca ma duc sa vorbesc cu decanul...:D Iar depunctarea va aparea doar daca ai ghinion...:P
Eu ma gandesc ca se vor da exact subiectele care sunt trecute pe site-ul UNBR-ului ca asa e normal. Se pun intr-o urna sau mai multe in cazul in care examenul are loc la doua discipline deodata si se trag la sorti de catre un candidat.
La Suceava sunt 4 probe scrise in 4 zile consecutiv...X-( Ca naiba...doar prima ce tine de organizarea profesiei de avocat e orala. Daca intr-o zi se intampla sa-mi fie rau, ce naiba fac? Nici la bac n-am dat atatea probe scrise intr-o saptamana...:((