Ai vrea tu sa fie grila..cum as vrea si eu..ca nu-mi place deloc toceala..si daca am picat anul asta la INM trebuie sa dau la barou.:( Deja am probleme cu avocatii astia ca vor spaga...intre 5000 si 15.000 euro...nu le ajunge cat au...
Bineinteles ca as vrea sa fie grila!! Doar asa se dau acum examenele peste tot. Merci Alinutza, mi-am scos tematica dar, cum nu specifica nicaieri, am sperat la posibilitatea unei grile.#-o
Buna tuturor si bafla la examen si eu dau anul acesta examen...dar nu credeti ca ar fi fost muuuult prea usor sa fie grila si aici...adica totusi incepem o noua profesie trebuie sa aratam ca stim cu adevarat ceva, nu neg eficacitatea unui examen grila dar, sa fim seriosi, toti stim cat de mult se copiaza la astfel de examene, in al 2-lea rand clientii nostrii..pe care sper sa ii avem toti cat mai repede nu ne aduc un formular grila cu problemele lor legale pe care sa le bifam cu unul sau mai multe raspunsuri. Asa ca multa bafta si sa fie subiectele pe care le stim noi. Va salut Cristian Pop, viitor avocat stagiar in Baroul Tulcea .