avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere in avocatura 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere in avocatura 2008

am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate.
anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea).
am vazut la cineva anul trecut niste carticele cu subiectele rezolvate, are cineva idee unde le pot gasi, cat costa...etc:-/
si oricum cred ca subiectele pe 2008 vor aparea prin toamna
le are cineva...stie cineva ceva?:-/
astept raspunsuri
Cel mai recent răspuns: avchiru , utilizator 14:45, 14 August 2008
Eu nu stiu sa existe astfel de carti..... Ce subiecte rezolvate?
Subiectele sunt din materia pe care ai studiat-o in facultate, nu trebuie decat sa te asiguri ca nu sunt modificari legislative in domeniu (deci ai putea sa-ti cumperi codurile la zi). Altfel, spor la invatat!
Eu am vazut la un coleg o carte din asta, cu subiectele la drept civil. O comandase de pe net, mai mult nu stiu sa iti spun. Oricum, eu nu o recomand pentru ca din cate am vazut frunzarind-o subiectele sunt tratate in general pe scurt. Acum depinde foarte mult si de exigentele celor care corecteaza, pentru ca lucrurile stau diferit de la un barou la altul. Succes!
Nu-ti bate capul. Intra pe www.uar.ro
Subiectele pt examenul de intrare in avocatura sunt aceleasi din anul 2004 . Nu au fost bagate chestiuni noi. Sfatul meu este sa inveti bine subiectele acelea. Bafta
lory10 a scris:

Eu nu stiu sa existe astfel de carti..... Ce subiecte rezolvate?
Subiectele sunt din materia pe care ai studiat-o in facultate, nu trebuie decat sa te asiguri ca nu sunt modificari legislative in domeniu (deci ai putea sa-ti cumperi codurile la zi). Altfel, spor la invatat!

stiu ca subiectele dunt din materia invatzata la facultate:))...dar mi-ar fi fost mult mai usor sa iau o astfel de carte si sa citesc tot cap coade ....dacat sa incep sa caut subiectul prin cart#-oi..etc etc...oricum mercik de raspuns:)
Subiectele elaborate de UNBR sunt in ordine alfabetica.... Iar daca acele carti pe care le cauti trateaza subiectele in aceeasi ordine, nu-ti va fi deloc mai usor sa inveti dupa ele.
Ia cartile de cursuri si bifeaza-ti pe ele subiectele; e mai firesc sa inveti dupa ordinea din manuale, pentru ca asa vei intelege efectiv materia si o vei asimila mai usor si mai temeinic. Cel putin asa-ti recomand eu. Succes! :)

Alte discuții în legătură

Examen admitere barou satelix satelix Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2008 Roxana Roxana Roxana Roxana Buna seara. Am si eu o nelamurire. Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum? (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)