avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen noiembrie
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen noiembrie

Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D
Cel mai recent răspuns: stefaniac , utilizator 19:50, 17 Noiembrie 2006
Mie mi se pareaberant sa vrei sa stai la examne cu codurile pe masa!!PAi de ce nu stai si cu cartile????
AS putea sa fiu si eu nemultumita ca in Constanta sunt 5 zile de examen nu 3 ca in Bucuresti.....si ca aici intra 20% din candidati nu majoritatea ca acolo...dar imi vad de examenul meu (care a fost groaznica dacavreti sa stiti) si nu fac tot felul de comparatii.
cat despre maestru......SI eu am lucrat din anul I, am carat geanta cum se zice, si plangeamnoptile cand fetele erau in oras si eu eram la birou...daracum nu regret..
Poatenu iau baroul.....dar am multumirea ca chiar stiu drept........(am probleme cu explicarea ca in carte a subiectleor de asta mi-e greu la examen)
a inceput examenul in Olt. frumos nu am ce spune pana acum.....decat ca am luat 9 la oral, la civil am avut subiecte acceptabile si la procedura mi-a picat uratzenia aia de revizuire #-o
acum astept sa vad ce fac la penal si procedura penala, care materii ma chinuie ingrozitor....
am inteles ca la Craiova situatia a fost chiar groaznica in sensul ca multi au picat la organizare cu 3 si 4, iar la Bucuresti e cam militarie......
bafta celor care dau examenul si sa speram ca il luam :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)
Examenele de intrare in avocatura devin mai riguroase simona_udriste simona_udriste Comisia Juridica a Senatului a dat aviz favorabil, cu mai multe amendamente, legii care modifica Statutul profesiei de avocat. ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)