avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen noiembrie
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen noiembrie

Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D
Cel mai recent răspuns: stefaniac , utilizator 19:50, 17 Noiembrie 2006
da,asa este...nu aveti voie cu codurile pe banca!!Eu am dat anul trecut si stiu cum sta treaba.
da,asa este...nu aveti voie cu codurile pe banca!!Eu am dat anul trecut si stiu cum sta treaba

va spun din experienta ca la penal special nu se depuncteaza daca nu stii pedepsele la infractini. nimeni nu le stie pe de rost. pana si magistratii de ani de zile se uita in cod.:)

Asa este...nu se cer pedepsele la infractiuni...asta le dobandesti dupa multi ani de experienta sau poate nici atunci,pt ca legile Romaniei,din pacate, se schimba de la o zi la alta.....ce viseaza noaptea aplicaziua!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Noiembrie 2006
Cabinet Av. Irina Rosulescu, Avocat
da' cine te-a contrazis????:D

ei vedeti asta va strica pe voi! mereu unii sunt buni si altii sunt prosti. de ce va certati tot timpul ca magistratii sunt redusi, apoi ca avocatii sunt niste nulitati. trebuie sa ne gandim ca orice padure are uscaciunile ei, indiferent unde e situata. oare nu sesizam aici o oarecare slabiciune a celor ce arata cu degetul? cred ca acele persoane ce intradevar au ceva cu care sa se mandreasca nu stau sa arate cu degetul catre unii si catre altii. va pierdeti timpul cu lucruri total neesentiale.

Ai dreptate......chiar nu avem ce face? Noi ne facem treaba noastra cum stim noi mai bine,magistratii isi fac treaba lor...:D

"
da' cine te-a contrazis????
"

Pai vad ca oamenii astia cred ca vor lua examenul doar pt prezenta....lucrurile nu stau chiar asa.Eamenul este destul de dificil!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Noiembrie 2006
Cabinet Av. Irina Rosulescu, Avocat

da' cine te-a contrazis????:D

Pai vad ca oamenii astia cred ca vor lua examenul doar pt prezenta....lucrurile nu stau chiar asa.Eamenul este destul de dificil!!!

Alte discuții în legătură

Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Sinteze admitere barou burito burito Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com Va multumesc tuturor ! Bafta multa! (vezi toată discuția)