avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen noiembrie
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen noiembrie

Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D
Cel mai recent răspuns: stefaniac , utilizator 19:50, 17 Noiembrie 2006
baiatu` care a facut 79 la mag si a picat la barou, mai traieste?...sau s-a spanzurat?:Da-l naibii de ghinion, subiectele sunt comune si obligatorii pt toate barourile si pe alea le trage la sorti, vezi art.34 din Statut.Hai bafta!
Bafta si tie, Ciprian! :-)
mai traieste :) este consilier juridic in primarie pe vreo 8 milioane... si acolo a intrat cu greu ( a se citi interventii ) L-am incurajat ca o sa intre sigur la anu'... la barou nici nu mai da deloc.
Poate ca se desurca pur si simplu mai bine la examene grila?
buna!!!!:)
imi cer scuze ca dau buzna,,insa si u am avut neplacerea sa dau ex la INM si din pacate,,nu numai ca imi provoaca un gust amar,,,ci ,,ma dezgusta si sincer nu cre ca o sa mai incerc curand,,akolo,,,si fata de barou,,stati linist domnilor ca nu este asa mare exigenta,,,in ceea ce priv baroul nu ma interes sincer va spun pt ca degeaba iau eu ex la barou dak nu am pe nimeni,,ca avocat ma refer,,sa ma indrume,,sau mai bn zis degeab dak nu ai bani,,asa ca domnilor si doamn ,,,multa bafta,,si pacat ca in Romania ,ca sa dovedesti ca esty bun si ca poti sa faci ceva trb sa ai bani si nu minte!!!!Mult succes..!!;)

Alte discuții în legătură

Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)
Examenele de intrare in avocatura devin mai riguroase simona_udriste simona_udriste Comisia Juridica a Senatului a dat aviz favorabil, cu mai multe amendamente, legii care modifica Statutul profesiei de avocat. ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)