avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen noiembrie
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen noiembrie

Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D
Cel mai recent răspuns: stefaniac , utilizator 19:50, 17 Noiembrie 2006
hai sa mai incercam o data ciprian: sunt de aproape un an in Bucuresti la un cabinet, dar contractul de colaborare si maestrul il am din provincie! cum suna asta? si inca o informatie: nu am rude prin breasla avocatilor si nici nu am dat bani. inteleg ca asta e practica, dar se poate si altfel...exact cum spune piscovir, exista si oameni adevarati care vor intradevar sa te invete si sa te ajute! din fericire eu l-am gasit pentru ca am incercat(din greu, dar am incercat si l-am gasit)
eu ma intorc la treburile mele pana una alta ca mai am destule de repetat....
super bafta la examen si la gasit oameni/maestri normali!
Nu te trec pe ochi frumosi, ciprian.
Pur si simplu treci tu singur cu ajutorul lor. Cum?
Asistenta de la admitere este mai mult decat toleranta...intelegi ce vreau sa spun?
Plus ca ai voie prin regulament cu codurile.... trage si tu concluziile...ca-i simplu.
De bani ai nevoie dupa ex. ptr. taxele aferente si eventual, plata unui avocat.
Verifica si tu cati au picat anul trecut, de exemplu...
Cineva spunea ca numai maimutele nu trec de ex. ptr. barou.
Hai, succes, invatati in continuare dar nu va mai faceti atatea probleme, veti reusi.
Multa bafta.
am vazut pe site-ul baroului Bucuresti regulamentul comisiei de organizare si blah blah pt examen. se pare ca nu mai avem voie cu codurile. nasol...
pt stefaniac: ca avocatul tau e din provicincie asta nu prea are relevanta intrucat multa lume se indreapta spre capitala la un moment dat:) eu ma refeream la avocatii din provincie ca loc de exercitare a profesiei, poa` sa fie el bucurestean 100% ca n-am nimic eu ei.Deci in provincie nu gasesti pe cineva sa te ia fara bani nici in ruptul capului.Esti un caz fericit, in viata mai bine fara pregatire decat fara noroc.Mai mult daca aud sacalii ashtia ca iti merge capul deja e un dezavantaj pt tine, mai bine ia un analfabet caruia ii ia banii si ulterior ramane-n umbla ca nu-l duce capu`.Dar asta e viata...nu putem sa ne urinam contra vantului, nu ?:)
valy chiar nu shtiam ca asa sta treaba cu ex la barou, sper sa nu ma dovedesc a fi maimutza:).Eu in regulament n-am vazut ca e permisa folosirea codurilor, nici n-am indraznit sa ma interesez de asa ceva.Daca chiar este asa atunci intr-adevar e un examen pt copii oligofreni.Eu am crezut ca e ceva cat de cat serios...

Alte discuții în legătură

Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)
Examenele de intrare in avocatura devin mai riguroase simona_udriste simona_udriste Comisia Juridica a Senatului a dat aviz favorabil, cu mai multe amendamente, legii care modifica Statutul profesiei de avocat. ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)