avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen noiembrie
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen noiembrie

Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D
Cel mai recent răspuns: stefaniac , utilizator 19:50, 17 Noiembrie 2006
Hm...incep sa ma enervez. Atunci de ce naiba au mai pus subiectele alea pe site...sa se afle in treaba? Eu n-am auzit de asa ceva...ca am vorbit cu oameni care au dat anul trecut si au zis ca s-a dat din acele subiecte. Cred ca ma duc sa vorbesc cu decanul...:D Iar depunctarea va aparea doar daca ai ghinion...:P
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Octombrie 2006
ContSters16929, utilizator
Cred ca trebuie invatate acele subiecte la care sa mai adaugam si alte subiecte tangente cu ele. Subiectele afisate pot fi dezvoltate si impreuna cu alte subiecte.
ideea e ca sunt puse acele subiecte in mod orientativ, le poti invata numai pe alea, dar le poti completa acolo unde ti se pare ca in bibliografie e ceva in plus. am dat decat un sfat..... cat despre depunctare si ghinion, nu zic nimic, e vorba de perceptia fiecaruia si de modul de corectare si de barem.
bafta la examen si spor maxim la invatat!
Subiectele de pe unbr nu sunt puse acolo de ochii lumii, sunt subiectele de examen punct.Dar, nu vad de ce nu pare credibil ca s-ar da chiar din subiectele alea, numai cineva care nu s-a uitat peste ele ar putea sa spuna ca nu crede.E materia de la INM plus inca tot atat.Deci acopera cam tot civilu`,penalu`,procedurile...Asa ca parerea mea ca cineva care stie la toate subiectele de acolo nu are de ce sa-si faca griji si iar parerea mea ca sunt f putini aceia.Problema e de spaga la avocati nu de ex de admitere.Cineva spunea ca a inv 2 sapt pt INM si a facut 50 de grile, eu zic ca nu e deloc o incurajare,50 faci din cunostinte generale, peste de la 50 la 80 e problema, mai mult nu mai spun, mai ales anul asta ca au schimbat raspunsurile la grile si le-au sucit de le-au zapacit.Daca iei un maimutoi din ala de la CSM si-l scuturi bine nu cad 20-30 de raspunsuri de la el.La intrebarile care s-au dat anul asta dupa un an de inv nu esti sigur ca intri.Asa ca : non scholae,sed vitae discimus...
Bravo, Ciprian! Si eu am dat anul asta la INM si am picat. Si am promis solemn ca prea curand nu mai dau acolo...pana ma razgandesc...:D

Alte discuții în legătură

Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)
Examenele de intrare in avocatura devin mai riguroase simona_udriste simona_udriste Comisia Juridica a Senatului a dat aviz favorabil, cu mai multe amendamente, legii care modifica Statutul profesiei de avocat. ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)