avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen noiembrie
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen noiembrie

Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D
Cel mai recent răspuns: stefaniac , utilizator 19:50, 17 Noiembrie 2006
pt Stefaniac : esti un caz fericit jos palaria,dar fenomenul exista nu-l poti nega si sa nu-mi spui ca daca ai capacitate gasesti pe cineva oricum ca nu cred nici in ruptul capului.Cel putin la noi asta este ultimul criteriu dupa care se orienteaza, dupa cel cu culoarea parului si varsta.Dar daca asta-i viata ce poti sa-i faci, putem noi sa ne urinam contra vantului?bafta si tie...
Exista si firme sau edituri care au publicat deja o sinteza a subiectelor pentru intrare in avocatura urmand lista subiectelor afisate pe site-ul www.unbr.ro Sincer eu zic ca ar usura foarte mult invatatul... nu mai ai nevoie sa cauti dupa subiecte de nebun... toate sunt oferite "pe tava". Cautati si voi pe google "SUBIECTE AVOCATURA" si veti gasi. As da link-ul dar nu vreau sa fac reclama aici!!! E adevarat pretul e destul de piperat dar pentru cei care au bani merita! Oricum daca nu gasiti contactatima la sameunicorn@yahoo.com si va trimit un link... Bafta tuturor!
Ultima modificare: Joi, 26 Octombrie 2006
sameunicorn, utilizator
Exista si firme sau edituri care publicat deja o sinteza a subiectelor pentru intrare in avocatura urmand lista subiectelor afisate pe site-ul www.unbr.ro Sincer eu zic ca ar usura foarte mult invatatul... nu mai ai nevoie sa cauti dupa subiecte de nebun... toate sunt oferite "pe tava". Cautati si voi pe google "SUBIECTE AVOCATURA" si veti gasi. As da link-ul dar nu vreau sa fac reclama aici!!! E adevarat pretul e destul de piperat dar pentru cei care au bani merita! Oricum daca nu gasiti contactatima la sameunicorn@yahoo.com si va trimit un link... Bafta tuturor!
Exista si firme sau edituri care publicat deja o sinteza a subiectelor pentru intrare in avocatura urmand lista subiectelor afisate pe site-ul www.unbr.ro Sincer eu zic ca ar usura foarte mult invatatul... nu mai ai nevoie sa cauti dupa subiecte de nebun... toate sunt oferite "pe tava". Cautati si voi pe google "SUBIECTE AVOCATURA" si veti gasi. As da link-ul dar nu vreau sa fac reclama aici!!! E adevarat pretul e destul de piperat dar pentru cei care au bani merita! Oricum daca nu gasiti contactatima la sameunicorn@yahoo.com si va trimit un link... Bafta tuturor!
pe ce data se sustine acest examen?? ma rugat cineva sa ma interesez, imi spuneti si mie, stiu ca suna stupid dar daca eu nu ma pregatesc pt acest examen, nici nu stiu datele de examinare.
am inteles ca nu va fi grila , asa e??

Alte discuții în legătură

Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Sinteze admitere barou burito burito Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com Va multumesc tuturor ! Bafta multa! (vezi toată discuția)