avea dreptate valy cand spunea de vaicareala......si cand am spus ca am facut 50 de grile dupa putin timp de invatat, am vrut sa spun ca baza o aveti,, doar trebuie sa adaugati si sa construiti pe ea. examenul se ia, doar daca stai si te uiti la luna si astepti sa iti pice cele 2 subiecte invatate, nu vei lua...cat despre spaga data avocatilor, exista si posibilitatea sa nu dai nimic....sunt de aproape un an la un cabinet de avocatura din bucuresti(prefer sa nu ii spun numele) si nu am dat nimic, nici o spaga. si uite ca am invatat pentru viata si pentru ceea ce fac si voi face in viitor, nu pentru a-mi trece examenele........
Draga Stefania,
In Bucuresti e foarte posibil sa gasesti un avocat care nu-ti cere bani ca si eu am gasit. Problema sta altfel in provincie unde interesele sunt mai mari pentru ca nu prea gasesti un avocat care sa-ti dea painea lui fiind suficiente cazuri cand invatzacelul isi intrece maestrul chiar in perioada stagiului. Si mai trebuie sa realizeze si un anumit venit ca sa-i convina sa-ti plateasca tie venitul minim pe economie care de obicei nu ti-l plateste ci tot tu i-l dai lui chipurile. In fine, si eu credeam ca lucrurile stau mai light cat am stat in Bucuresti insa cand m-am intors acasa in Suceava...surpriza. Toti imi vorbeau de sume astronomice. Iar eu bani clar n-am de unde sa le dau. Asa ca sper ca se va gasi un om adevarat care sa-mi fie maestru. Numai bine!
stefaniac...daca esti de un an la un cabinet de avocatura in Bucuresti si nu shtii cum merg treburile in profesia asta poate ar trebui sa mai incerci odata:)Oricum in Bucuresti se mai intampla da` in provincie astea sunt utopii.
valy mersi pt informatie dar daca tot ai prins sa zici zi-ne pana la capat: cum sunt dom`le ex de adm in avocatura ca eu n-am bani de dat spaga la avocati sa ma treaca ei si e interesant de shtiut, ma trec ei asa de ochi frumosi ?