avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... carti admitere magistratura!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

carti admitere magistratura!

Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la magistratura...nu conteaza - comanda on line, librarii, autorii care se cer si cartile pt aceste materii de examen.Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: camelia_mng , utilizator 10:52, 6 Ianuarie 2008
nu exista o bibliografie anume ,fiecare invata dupa ce apuca:Ddupa cum a auzit de la altii:(totul e o zvonistica interminabila).se spune ca sunt preferati autorii din bucuresti gen-beleiu,boroi,barsan,deak,bulai ,neagu,ciobanu etc.iti recomand totusi sa inveti dupa autorii care ti se par tie cel mai ok si pe care ii intelegi tu cel mai bine, pentru ca au intrat persoane care au stiut materia ,nu care au invatat dupa un autor sau o carte anume

raspuns: www.google.ro
la treaba !
salut.as avea si eu o intrebare:stie cineva dak exista o carte cu teste grila pt. INM....?eu am auzit k ar exista dar nu am reusit sa aflu nici autori ,nici unde o gasesc....?????mersi mult
sg carte de care am auzit eu ca include teste grila pt magistratura,avocatura si intrare in profesie e cea scrisa de viorel voineg(dar gradul de dificultate al grilelor nu e nici pe departe comparabil cu cel al celor date la inm)
Teste grila pentru magistratura, avocatura si examenul de licenta (actualizat ianuarie 2007), autor Viorel Voineag , Editura: JuriTest , 2007.

Alte discuții în legătură

Materii admitere in magistratura alina_glisca@yahoo.com alina_glisca@yahoo.com Stie cineva din cartile carui autor se mai invata pentru admiterea in magistratura? (vezi toată discuția)
Carti cu grile pentru admitere inm alexdante alexdante am urmatoarea intrebare: exista carti care sa contina exemple de grile ce se vor da la examenul inm din toamna ? aveti idee mai exista si alte grile in afara ... (vezi toată discuția)
Drept.admitere magistratura any_eladia any_eladia am si eu nevoie de putin ajutor.....dk se poate ..bineinteles. nu prea am timp de mers la biblioteca,dar m-am inscris la magistratura,am nevoie de ... (vezi toată discuția)