avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... carti cu grile pentru admitere INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

carti cu grile pentru admitere INM

am urmatoarea intrebare: exista carti care sa contina exemple de grile ce se vor da la examenul inm din toamna ? aveti idee mai exista si alte grile in afara de cele ce sunt deja pe site-ul inm-uului ?
are cineva idee daca exista posibilitatea sa se repete grilele ce s-au dat in anii anteriori ?
in final...de unde as putea face rost de grile in genul celor ce se dau la examen ?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 21:09, 15 Iunie 2010
Nu, nu exista carti cu exemple de grile ce se vor da la examen.
Nu, nu se repeta grilele
Exista carti cu grile care sa te ajute sa repeti materia/ sa vezi unde gresesti, exista grile date la tot felul de examene si concursuri, licenta, promovare, capacitate, avocatura chiar etc
Citeste topicul inm 2010, chir si pe cel 2009 si o sa vezi cateva carti recomandate.
Da,exista astfel de carti,dar nu cu modele de subiecte,ci doar de verificare a cunostintelor/pregatire in vederea sustinerii examenului de admitere la INM/Barou etc. De exemplu,Teste grila pentru magistratura, avocatura si examenul de licenta-Viorel Voineag Teste grila pentru concursuri si examene-Gabriela Raducan, Hotca Mihai Adrian, Mircea Damaschin sau
Teste grila pentru examenul de licenta si pentru admiterea in magistratura si avocatura-Valerica Lazar, Florea Magureanu, Veronica Stoica, Violeta Asadi.Dar mai sunt si alte carti de teste grial.Alegerea va apartine.:)
Puteti gasi grile in primul rand pe site-ul [ link extern ] /
Ultima modificare: Marți, 15 Iunie 2010
luiza2008, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sinteze , teste grila rachel rachel m-ar interesa daca ar putea cineva sa posteze numele cartilor de sinteza, precum si a unor culegerei de teste grila in vederea pregatirii ptr admiterea in ... (vezi toată discuția)
Teste EmiliaS EmiliaS Buna, am o intrebare pentru cei care se pregatesc sau care au trecut deja examenul la inm: ce parere au despre grilele din culegerea Veronicai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2012 pummy pummy Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna daca exista carti de teste grila pentru admitere barou si daca are cineva subiectele de anul trecut de la admitere? (vezi toată discuția)