avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... sinteze , teste grila
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

sinteze , teste grila

m-ar interesa daca ar putea cineva sa posteze numele cartilor de sinteza, precum si a unor culegerei de teste grila in vederea pregatirii ptr admiterea in barou 2010. va multumesc
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 23:24, 6 Septembrie 2010
Sinteze:

[ link extern ]

Teste grila:

Teste grila pentru magistratura, avocatura si examenul de licenta-Viorel Voineag;
Mareste
Teste grila pentru concursuri si examene-Gabriela Raducan, Hotca Mihai Adrian, Mircea Damaschin;
Teste grila pentru examenul de licenta si pentru admiterea in magistratura si avocatura-Valerica Lazar, Florea Magureanu, Veronica Stoica, Violeta Asadi
;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti cu grile pentru admitere inm alexdante alexdante am urmatoarea intrebare: exista carti care sa contina exemple de grile ce se vor da la examenul inm din toamna ? aveti idee mai exista si alte grile in afara ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
probleme la examenele tip grila. sfaturi? leonida leonida buna ziua, vreau sa abordez un subiect care sincer imi cam da batai de cap,deoarece sunt o studenta la drept in an terminal si ma confrunt cu problema ... (vezi toată discuția)