ramona monopolizeaza forumul :) ea centreaza ea da cu capul:D zi-ne si noua ceva nou, astea sunt de bun simt le stie toata lumea. Zi-ne de exemplu cum ai reusit tu in viata...:=D>
Felicitari pentru modul in care reusiti sa faceti cu succes ceea ce face cam toata populatia Romaniei: sa va lamentati.
Vai de mine, e examen? Vai de mine, nu e grila???! Vai de mine, nu ne mai lasa codurile pe masa?!?! Tragedie, fratilor!!! E o adevarata tragedie cand mai trebuie sa si invatati, nu?
Si mai lasati-o cu "fara bani nu gasesc maestru"! Se poate! Dar trebuie sa stii cum, unde sa cauti! Si, mai important decat asta, TREBUIE SA CAUTI!!!! Dar bine, asta poate insemna munca si ne e frica de munca...
Domnilor, am facut 2 facultati in acelasi timp, am avut la ambele medie peste 9.50, am facut practica in ultimii trei ani de facultate cate 10 ore pe saptamana, am lucrat in fiecare weekend si fiecare vacanta, si nu ma vedeti pe mine plangandu-ma ca nu am maestru. Am maestru, pentru ca l-am cautat. L-am cautat cand eram in anul Ii de facultate si l-am convins ca merit sa fiu ajutata si invatata!!! Si am muncit serios toata viata mea, nu am avut timp sa-mi plang de mila!
pupa-te-as de fetitza! ei uite ca mai gasesc si oameni cu gandire normala! eu cand am zis ca se poate si fara bani mi-a sarit forumul in cap ca mi-am permis sa afirm un asemenea lucru. multe lucruri sunt posibile cu vointa si mai ales invatand. recunosc si eu m-am dus la unele examene cu speranta ca voi copia si ca voi trece, dar in definitiv nu poti copia toata viata si nu poti sa afirmi atunci cand nu iei un examen ca au fost scarbosi examinatorii sau ca te-au furat.
felicitarile mele sincere pentru ceea ce ai reusit si sa ai parte numai de bine in continuare!