Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati intr-o problema privind o amenda de circulatie. In cursul zilei de ieri am primit prin posta un proces verbal de constatare a unei contraventii rutiere din care rezulta ca am fost sanctionata pentru o parcare in zona de actiune a indicatorului Oprirea interzisa in localitatea Cojocna in data de 05.06.2011 ora 15. Mentionez ca in data respectiva la aceea ora ma aflam la o nunta in localitatea Cluj Napoca iar masina se afla in parcarea restaurantului(am martori prezenti la aceea nunta) Cum as putea sa contest aceasta amenda aplicata ilegal.
Buna ziua, as vrea niste informatii privind dreptul de servitute.Vreau sa cumpar un imobil situat pe un teren unde exista doua imobile. Daca voi cumpara imobilul sunt obligata sa acord drept de servitute vecinului din celalalt imobil.As vrea sa stiu cit din teren va trebui sa-l impart cu vecinul meu, daca trebuie sa-i asigur trecerea cu un autovehicul?(terenul e destul de ingust).Va multumesc.
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati intr-o problema .As vrea sa-mi construiesc o casa pe un teren pe care parintii mei il detin.Cum ar fi mai bine sa procedam: sa faca parintii mei un act de donatie sau prin contract de vinzare- cumparare.
Va multumesc.