In urma indicatiilor furnizate de doamna Gabriela Pintea, am identificat in buletinul de calcul o perioada de 5 ani, 5 luni si 15 zile neinregistrata. Aceasta perioada se compune din 5 ani si 2 luni inainte de 1989 si 3 luni si 15 zile dupa 2001. Am adus la cunostinta directorului casei de pensii sector 6 aceste aspecte, care a afirmat ca perioada de 5 ani si 2 luni nu a fost cu certitudine inregistrata iar pentru perioada de 3 luni si 15 zile este posibil ca angajatorul sa nu fi platit contributiile datorate. Urmeaza sa se emita o noua decizie rectificata in regim de urgenta. Va multumesc pentru solicitudine.
cei 35 ani si 33 zile sunt numai munca (angajata), mama nu are studii universitare, nici nu a beneficiat de alte veniturii (pensii) si de stagiu militar nici nu poate fii vorba. in perioada 1992 - 2010 a beneficiat de 3 ori de ajutor de somaj.
va multumesc!
1. care sunt perioadele ce nu se iau in calcul ca perioada de stagiu de cotizare?
2. periada de 35 ani si 33 zile reprezinta perioada efectiv lucrata (fara somaj sau alte perioade nelucrate).
înregistrările din cartea de munca constituie vechime in munca?
zilele, lunile si anii trecuții în cartea de munca trebuie sa apara si in decizia de pensionare? practic adunati an cu an si zi cu zi mama mea are pe cartea de munca un total de 35 ani si 33 zile iar in decizia de pensionare apare:
TOTAL STAGIU DE COTIZARE REALIZAT: 32 ani, 7 luni si 13 zile.