avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate mihailavirginica

Activitate mihailavirginica

Răspuns la discuția anulare casatorie sau divort?
actiunea este inaintata,el spune ca abia asteapta divortul ca are deja alta relatie(asa spune el),oricum sta la parintii lui de cand am bagat divortul,am avocat....cu mersul mai departe nu e problema,mi-a vorbit indeajuns de urat ca sa ma conving ca nu a avut sentimente ptr mine,nici nu ma cauta,spune ca ne vedem la divort.Mai puteti sa imi dati alte sfaturi sau deocamdata este de ajuns?In rest multumesc foarte mult:)
Răspuns la discuția anulare casatorie sau divort?
am si eu o problema...eu am fost excrocata de o persoana care s-a casatorit cu mine la starea civila si la cununie religoasa doar ptr a putea ajunge la cardul meu si la contul din banca,Fiind indragostita de acest barbat in acre am crezut cu adevarat,omul acesta m-a manevrat dudupa cum a avut strategia pe care si-a facut-o cu familia lui,eu neintelegand in 7 ani de casatorie ce se intampla de nu reusesc de fel sa ma inteleg cu el si sa ajung la un punct comun .Sfasiata de situatiile si certurile dintre noi am bagat divort si culmea abia acum m-am trezit si mi-am dat seama in ce situatie am stat 7 ani de zile.divortul va avea loc dar eu ma gandesc foarte serios sa anulez aceasta casatorie care s-a bazat doar pe cheltuirea banilor mei,acest om stand cu mine doar ptr a ma termina ca persoana si a ma folosi ca avantaj...in speranta ca am reusit sa explic cat de cat situatia spuneti-mi va rog daca pot cere anularea casatoriei ca nefiind fondata avand in vedere ca acest om nu a avut sentimente el traind in casatorie doar ptr avantaje materiale...si care a plecat in momentul in care a inteles ca nu sunt dispusa sa vand apartamentul pe care il am dinaintea casatoriei si pe care el spera ca eu sa il vand...va rog frumos dati-mi o idee,un sfat,invatati-ma cum pot sa ies din aceasta oribila situatie in care ,am cazut din naivitatea mea...inchipuidu-mi ca am gasi jumatatea mea ..multumesc...