avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Activitate itnet09

Activitate itnet09

buna ziua,
sunt in faza de cumparare a unui apartament, mai exact am facut precontractul si acum astept aprobarea creditului pentru a finaliza. Am insa niste nedumeriri si o sa le explic pe scurt: vizionarea si incheierea precontractului s-a facut prin intermediul unei agentii. Am gasit oferta pe internet, binenteles ca era postata de o agentie, am sunat , ne-am intilnit si am vizionat. Dupa ceva timp am decis cumpararea imobilului, ne-am intilnit cu proprietarul si cu notarul la sediul agentiei si am facut precontractul. Eu le-am spus ce documente solicita banca, le-am primit, dar ulterior am constatat niste nepotriviri, in sensul ca releveul apartamentului difera de realitate. Proprietarul modificat bucataria ( a facut-o tip open, fara usa si cu peretete dinspre hol spart pe jumatate, a desfintat o debara din bucatarie, a mai desfintat o debara de pe hol si Wc serviciu. Toate modificarile au afectat ziduri de bca, deci nu din structura de rezistenta. Ce intrebari imi pun:
1. agentia mi-a confirmat ca a verificat actele imobilului, deci nu ar fi trebuit sa ma informeze despre aceste diferente?
2. sunt modificarile minore si nu voi avea probleme ( au o vechime mai mare de 2 ani, dar nu am dovezi inca)?
3. agentia ar trebui sa rezolve problema ? adica impreuna cu proprietarul actual , pe cheltuiala unuia dintre ei , sa modifice releveul?
4. Pot acuza agentia de practici incorecte fata de mine ?