Fosa este functionala,dar este comuna la trei imobile.Intre timp a aparut posibilitatea de bransare la canalizarea orasului.
Mentionez ca respectiva fosa creeaza un disconfort imens.
Am cumparat un apartament intr-o vila cu patru apartamente,fiecare dintre noi avand si cote-parte din terenul aferent constructiei.
Dupa un timp am aflat ca,pe terenul nostru comun este amplasata o fosa septica ilegela,de care beneficiaza trei imobile(doua vecine si al nostru).Mentionez ca acesta fosa septica nu figureaza in nici un act.In plus,trei dintre cei patru coproprietari au hotarat sa ingradeasca proprietatea,dar unul dintre coproprietari se opune.Acest coproprietar este si proprietarul parcelei de teren invecinate cu proprietatea noastra,de la care avem nevoie de semnatura.
Intrebarile mele sunt doua:-cum putem sa anulam fosa septica de pe terenul comun,deoarece este insalubra?
-putem face gard fara acordul acelui coproprietar "naravas" si fara semnatura vecinului de parcela.Se poate opune vecinul de parcela faptului ca noi vrem sa ne ingradim proprietatea?