avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate Bghita

Activitate Bghita

Buna ziua,
Cautand informatii referitor la problema cu care sunt confruntat am gasit unele precizari interesante pe site-ul Dv. Dar sa va prezint situatia mea:
La blocul in care locuiesc s-au pornit lucrarile de mansardare si reabilitare termica cu acordul locatarilor. La cateva zile dupa decopertarea vechiului acoperis a inceput sa ploua, apa infiltrandu-se in apartamentele de la ultimul nivel si in unele de la celelalte nivele, datorita neprotejarii corespunzatoare a terasei blocului. Eu stau la etajul III si aparatmentul meu a avut cel mai mult de suferit asta si datorita faptului ca locatarii de la etajul IV nu erau acasa si toata apa s-a scurs in jos. Au fost cateva zile de ploi si deteriorarea peretilor este accentuata, peste tot unde a intrat apa sunt pete, a aparut igrasie in cateva locuri, crapaturi in tencuiala, 2 usi nu se mai inchid, etc. Cel mai urat se prezinta situatia in hol unde am lambriuri din lemn si am dulapuri suspendate si debarale si a fost locul unde apa a intrat din abundenta. Lemnul din dulapuri a inceput sa mucegaiasca, probabil si peretele din spatele dulapurilor este plin de igrasie, in debara a aparut igrasia si mirosul specific acesteia cu toate ca de la incetarea ploilor tot timpul am geamurile deschise.
La reclamatiile noastre executantul lucrarilor a promis, cu o jumatate de gura ca va face reparatiile, dar nu a spus cand si era evident ca problema nu il prea afecta. Consultand contarctul de vanzare a terasei am constatat ca problema referitoare la eventuale daune sau reparatii desi a fost discutata este abordata sumar: "constructorul va reface deteriorarile produse". Din iulie locuim in aceste conditii si desi am spus ca reparam noi patronul a spus ca nu va da nici un leu si ca va repara el, cu oamenii lui dar se pare ca asta e ultima sa grija.
Incercand sa aflam cum poate fi rezolvata aceasta situatie am fost trimisi din loc in loc fara a afla un raspuns clar, mai ales pentru cei de la etajele inferioare(cazul meu).
Sperand ca nu v-am rapit prea mult timp asteptam un raspuns in care sa ne aratati ce trebuie sa facem legal pentru a rezolva aceasta problema.
Va multumim!