avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate CityFinancial

Activitate CityFinancial

Buna , ma ajuta si pe mine va rog in urm. probl.
Am primit anul trecut ( pe persoana juridica) 2 amenzi de circulatie pe care le-am platit la posta in 48 de ore de la primirea prin posta . Mentionez ca am platii jumatate din minim adica 2000 lei x 2.
Am trimis confirmarea platii la Politia rutiera care ne-a aplicat contraventia.
Ulterior am contestat in instanta aceste 2 amenzi dar dupa recurs am pierdut ambele actiuni. De o luna de zile Anaf-ul ne-a pus pe certificatul de atestare fiscala datoria de 8000 lei X 2 - cat erau amenzile ( banuiesc ca au primit de la Instanta hotararile).
Le-am facut dovada platii acestor amenzi insa nu iau in considerare faptul ca am platit in 48 h la Posta pt. ca ei nu au primit banii in 48 h si ne solicita plata intregii amenzi.
Ce pot sa fac?????
Cum as putea formula o plangere penala impotriva administratorului unei societati comerciale cu care am incheiat un contract de prestari servicii, noi in calitate de prestatori, el beneficiar,am emis facturi lunare, el le-a acceptat si nu le-a achitat. El era subcontrator al lucrarii-centura Zalau- iar societatea contractoare a achitat toate datoriile catre acesta, insa a refuzat sa achite mai departe contravaloarea lucrarilor efectuate de soc. noastra. A trecut 1 an de zile de la data scadentei. Mentionez ca societatea respectiva - cu care avem noi incheiat contractul a intrat in procedura de insolventa si ne-am constituit parte la masa creditorilor insa dorim sa facem plangere penala si la Parchet impotriva adm.
Daca ati putea sa ma ajutati cu o formulare v-as ramane datoare:)
va multumesc anticipat!