Bună seara! În urma cu 9 luni(luna februarie) am fost invitata la politie pt.o petiție legata de niște comentarii pe facebook de pe conturi false .După aceste plimbări pe la politie am început sa comentez pe pagina reclamantei (cu contul meu de facebook) comentarii ce aveau legatura cu acuzațiile făcute la politie și pentru care am făcut cărare bâtucita la politie .Am fost acuzata ca am livrat colete suspecte la scoala și am otrăvit copilul,ca am conturi false și primește injurii de pe aceste conturi,ca o sun noaptea de pe anumite numere de telefon(numere pe care lle-a furnizat politiei) apoi a făcut reclamatie ca o hartuiesc(după ce am pus acele intrebari în comentarii .,de ce ma acuzi ca am otrăvit copilul,ca îți comentez de pe conturi false și ca te sun acasa) p
Pe parcursul acestor 9 luni,am fost chemata la politie de mai multe ori (8-9 ori) .Ultima reclamatie are legatura cu faptul ca, ii trimit mamei sale (pe mesenger sau pe facebook) de pe conturi false ...mesaje sau mai știu ce .. Precizez ca nu am amenințat-o,înjurat sa mai stiu eu ce minune . .În speță s-a intocmit dosar penal (în care am calitatea de martor) și pentru ca am aceasta calitate nu pot sa știu ce reclamatii mai am . Cum scap de aceasta doamna și când o sa se lămurească politia ca nu am treaba cu aceste acuzații?
buna ziua
Am o intrebare si sper sa fie cineva in tema sa ma poata ajuta ,am terminat scoala postliceala sanitara in august 2004 nu am reusit sa ma angajez pina in anul perioqada in care am fost in CIC 2007 cind am profesat 2 luni apoi am plecat din tara ( nu am obtinut ALP) acum sunt angajata la un cabinet de 2 saptamini dar am nevoie de certificat de membru il pot obtine , se considera ca in astia 6 ani de cind am terminat scoala 2 ani am fost in CIC , ?
in legislatie asa scrie ca se scad din cei 5 ani in care nu ai profesat concediu de crestere copil.